Sund virksomhed - er din virksomhed i form?

Hos Fysioterapeut Mogens Samuelsen ved vi, hvordan sundhed på arbejdspladsen kan medføre en sundere virksomhed. Vi lever i en tid, hvor der er stort fokus på sundhed og forebyggelse. Vi lever længere og længere, og tilbringer mere og mere tid på arbejdspladsen. Det er efterhånden veldokumenteret, at det kan betale sig at interesse sig for eget helbred og mange er i dag interesserede i at gøre en indsats for at fremme den personlige sundhed - både på og uden for arbejdet. Der er ofte flere ting at tage fat på, en masse spørgsmål, der hober sig op og det kan nemt blive uoverskueligt at komme igang uden den rette rådgivning.

Lad os være med til at give dig og dine kollegaer en forebyggende behandling eller behandling, når skaden allerede er sket. Det er nemt og bekvemt og vi har alt det udstyr, der skal bruges. Vi har stor erfaring med diverse virksomhedsordninger/aftaler, der kan tilpasses den enkelte virksomheds behov og ønsker.

 

Hvorfor vælge os?

  • Vi afsætter god tid til den enkelte (25-35 min)
  • Vi har bred erfaring med diagnostik og behandling af problematikker i lænderyg, nakke, hoved/kæbe, skulder, albue/hånd, hofte, knæ og fod. Kompetencer, der er opbygget gennem klinisk praksis i flere år samt løbende efteruddannelse og udvikling
  • Vi har stor erfaring og viden om funktionel træning og betydningen af denne
  • Vi har erfaring i rådgivning om ergonomi og forebyggende tiltag
  • Vi har mulighed for at tilbyde ultralydsscanning i forbindelse med undersøgelse 
  • Vi har mulighed for at benytte akupunktur som en del af behandlingen
  • Der er mulighed for at få tilkoblet særdeles kompetent fysiurgisk massør

 

Hvis dette lyder som noget for din virksomhed eller ønskes der blot yderligere information, kontakt da venligst klinikken.