Sygeforsikring "danmark"

Den enkelte patient kan henvende sig med eller uden lægehenvisning. Vi gør opmærksom på, at klinikken arbejder uden ydernummer og dermed ikke har overenskomst med den offentlige sygesikring.

Har du en henvisning fra egen læge og er medlem af sygeforsikring "danmark" gives følgende tilskud:

  • 133 kr. til første konsultation.
  • 88 kr. til normalbehandling.
  • 59 kr. til kort behandling.
  • 59 kr. til holdtræning

Alle priser kan ses på sygeforsikring "danmark" her

 

Sundhedsforsikring

Har du en sundhedsforsikring og en henvisning fra egen læge, dækker din sundhedsforsikring ofte behandlingen. Dog bør du altid selv undersøge betingelserne hos din egen sundhedsforsikring.

Er der tale om en forsikringsskade, skal du ligeledes have en henvisning, og de fleste forsikringsselskaber dækker herefter udgifterne. Dog bør du igen selv undersøge betingelserne hos eget forsikringsselskab.

 

  • Klinikken har pr. 1/9-2020 indgået et samarbejde med PensionDanmark. Det betyder, at hvis du er kunde hos PensionDanmark, så kan du fremover booke tid til behandling/træning her på klinikken direkte gennem forsikringsselskabet.

Vederlagsfri fysioterapi

Klinikken har indgået en aftale med Mariagerfjord Kommune om behandling og træning af denne gruppe borgere, der har ret til gratis fysioterapi, også kaldet vederlagsfri fysioterapi.

I 2008 overtog kommunerne myndighedsansvaret fra regionerne. Samtidig blev der åbnet for, at kommunerne selv kunne tilrettelægge, hvilke valgmuligheder og tilbud patienterne skulle have.

I Mariagerfjord Kommune har man altså besluttet at give patienterne helt frit valg fx blandt vores klinik, klinikker inden for den offentlige sygesikring samt kommunens egne terapeuter.

Vi vil her på klinikken vægte træning i særlig høj grad, som foregår på hold. Ydermere giver det også borgeren mulighed for selv at vælge den fysioterapiklinik med netop de kompetencer og faciliteter, de har brug for.

I alle tilfælde skal der ligge en lægelig vurdering og henvisning bag, før patienten kan få sin fysioterapeutiske behandling betalt.