Besøg os
Jernbanegade 4, 9500 Hobro
Besøg os
Storegade 51-53, 9560 Hadsund
Ring til os
+ (45) 98 52 12 52
Send os en mail
mogens@fyssam.dk

Sygesikring Danmark

Den enkelte patient kan henvende sig med eller uden henvisning. Vi gør opmærksom på, at klinikken ikke har overenskomst med den offentlige sygesikring.

Har patienten en henvisning fra egen læge og er medlem af "Danmark" gives følgende tilskud:

  • 133,- kr. til første konsultation.
  • 88,- kr. til efterfølgende konsultation.
  • 30,- kr. til tidskrævende indsats
  • 59,- kr. til holdtræning

Alle priser kan ses på www.sygesikring.dk.

 

Forsikring

Har patienten en sundhedsforsikring og en henvisning fra egen læge, betaler sundhedsforsikringen ofte beløbet. Dog bør den enkelte patient altid selv undersøge betingelserne hos sin egen sundhedsforsikring.

Er der tale om en forsikringsskade, skal patienten ligeledes have en henvisning, og de fleste forsikringsselskaber dækker herefter udgifterne. Dog bør den enkelte patient igen selv undersøge betingelserne hos eget forsikringsselskab.

Vederlagsfri behandling

Klinikken har indgået aftale med Mariagerfjord Kommune om behandling og træning af denne gruppe borgere, der har ret til gratis fysioterapi, også kaldet vederlagsfri fysioterapi.

I 2008 overtog kommunerne ansvaret og forpligtelserne, hvilket også kaldes myndighedsansvaret, fra regionerne. Samtidig blev der åbnet for, at kommunerne selv kan tilrettelægge, hvilke valgmuligheder og tilbud patienterne skal have.

I Mariagerfjord Kommune har man besluttet at give patienterne helt frit valg fx blandt vores klinik, klinikker der har en aftale med den offentlige sygesikring samt kommunens egne terapeuter.

For os at se er der mange faglige udfordringer i arbejdet med disse patienter, da det er en patientgruppe, der har mange facetter. Der er noget livsbekræftende i at se folk blive mere og mere selvhjulpne. Vi vil her på klinikken vægte træning i særlig høj grad, som foregår på små hold, hvor niveauet inddeles efter funktionsevne. Ydermere giver det også borgeren mulighed for selv at vælge den fysioterapiklinik med netop de kompetencer og faciliteter, de har brug for.

Blandt de patientgrupper, der har ret til vederlagsfri fysioterapi kan næves: Mennesker med blodprop i hjernen eller hjerneblødning, Parkinsons sygdom, dissemineret sclerose og kronisk leddegigt m.fl.

I alle tilfælde skal der ligge en lægelig vurdering og henvisning bag, før patienten kan få sin fysioterapeutiske behandling betalt.