Besøg os
Jernbanegade 4, 9500 Hobro
Besøg os
Stadionvej 25, 9560 Hadsund
Telefon
+ (45) 98 52 12 52
Mail
mogens@fyssam.dk

Sygeforsikring "danmark"

Den enkelte patient kan henvende sig med eller uden lægehenvisning. Vi gør opmærksom på, at klinikken arbejder uden ydernummer og dermed ikke har overenskomst med den offentlige sygesikring.

Har patienten en henvisning fra egen læge og er medlem af sygeforsikring "danmark" gives følgende tilskud:

  • 133 kr. til første konsultation.
  • 88 kr. til normalbehandling.
  • 59 kr. til kort behandling.
  • 59 kr. til holdtræning

Alle priser kan ses på sygeforsikring "danmark" her

Forsikring

Har patienten en sundhedsforsikring og en henvisning fra egen læge, dækker sundhedsforsikringen ofte behandlingen. Dog bør den enkelte patient altid selv undersøge betingelserne hos sin egen sundhedsforsikring.

Er der tale om en forsikringsskade, skal patienten ligeledes have en henvisning, og de fleste forsikringsselskaber dækker herefter udgifterne. Dog bør den enkelte patient igen selv undersøge betingelserne hos eget forsikringsselskab.

 

  • Klinikken har pr. 1/9-2020 indgået et samarbejde med PensionDanmark. Det betyder, at hvis du er kunde hos PensionDanmark, så kan du fremover booke tid til behandling/træning her på klinikken direkte gennem forsikringsselskabet.

Vederlagsfri fysioterapi

Klinikken har indgået en aftale med Mariagerfjord Kommune om behandling og træning af denne gruppe borgere, der har ret til gratis fysioterapi, også kaldet vederlagsfri fysioterapi.

I 2008 overtog kommunerne myndighedsansvaret fra regionerne. Samtidig blev der åbnet for, at kommunerne selv kunne tilrettelægge, hvilke valgmuligheder og tilbud patienterne skulle have.

I Mariagerfjord Kommune har man altså besluttet at give patienterne helt frit valg fx blandt vores klinik, klinikker inden for den offentlige sygesikring samt kommunens egne terapeuter.

Vi vil her på klinikken vægte træning i særlig høj grad, som foregår på hold. Ydermere giver det også borgeren mulighed for selv at vælge den fysioterapiklinik med netop de kompetencer og faciliteter, de har brug for.

I alle tilfælde skal der ligge en lægelig vurdering og henvisning bag, før patienten kan få sin fysioterapeutiske behandling betalt.